Over van Wilgenburg bestrating

Arjun van Wilgenburg


Mag ik mij even aan u voorstellen:

Ik ben Arjun van Wilgenburg, 19 jaar en sinds begin 2014 zelfstandig ondernemer. Ik ben in te huren voor de meest uiteenlopende stratenmakersklussen. Bent u toe aan een nieuw pad naar uw huis of aan een verfraaiing van de betegeling in uw tuin? Wilt u eindelijk wel eens een mooi egaal terras of heeft u genoeg van al die los liggende tegels in uw stoepje: bel mij, maak een afspraak en de beoogde werkzaamheden worden uitgevoerd. Met de grootste zorg, want kwaliteit staat bij mij hoog in het vaandel.
Het is niet toevallig dat ik voor het vak van stratenmaker heb gekozen. “Goed voorbeeld doet goed volgen,” zeg ik verwijzend naar mijn vader die hetzelfde beroep uitoefent, al heb ik de meeste vakkennis toch in de praktijk opgedaan. Meelopen met professionals en dan zoveel mogelijk de kunst afkijken. Zo is het allemaal begonnen. Bijbaantjes in de vakanties vooral. Een straatje hier, helpen bij de aanleg van een tuintje daar.

Vakgericht

Als vakman weet ik hoe ik een verantwoorde, vlakke ondergrond moet aanleggen en ken ik de typische kenmerken van de materialen waarmee ik werk. Je hebt uiteenlopende soorten bestrating, natuursteen, keien, tegels, bakstenen om er maar een paar te noemen. Elke soort vraagt om een eigen behandeling en het is daarbij ook belangrijk te weten op welke ondergrond de bestrating komt te liggen. Goede, eventueel verstevigde ondergrond is letterlijk en figuurlijk de basis. Per slot van rekening willen we allemaal dat de nieuwe bestrating lang mee zal gaan zonder noemenswaardige problemen. Vandaar ook dat ik graag vooraf alle details even doorneem met mijn opdrachtgever zodat we niet voor verrassingen komen te staan. Vanzelfsprekend gaan we voor het beste resultaat. Een tuin of een straatje, een terras of een stoep… ze worden er altijd mooier van als ik ze onder handen mag nemen. Dat maakt mijn werk zo leuk en ook zo dankbaar. Je ziet de boel als het ware opfleuren.

Passie

Ik vind het geweldig om een kleine of een grote tuin met tegelwerk en bestrating te verfraaien. Ik kan echt genieten van een mooi pad of prieel in combinatie met de juiste beplanting en een perfect gazon. Met mijn vakkennis kan ik de mensen ook uitstekend adviseren. Bijvoorbeeld over de materialen die ze het beste kunnen kiezen. Vooraf samen een heel tuinplan maken, behoort ook tot de mogelijkheden.